Тер'єри України Західної

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Тер'єри України Західної » Вельштер'єр » Вельштерьер - что за птица?

Вельштерьер - что за птица?

Сообщений 31 страница 60 из 155

31

Родословна Аслана та декілька дипломів : Родословна Аслана та декілька дипломів#p110
А якщо захотіти, то можна знайти фотографії, але для лінивих : Фотографії собак Цяпала Романа Михайловича#p64

0

32

Доброго дня шановна Ruzzi! Зараз на даний час, оскільки літо, та враховуючи те, що виставляти на виставки буду лише коли мої соби виставлятимуться в средній групі. я їх повністю тримінгував, так що і немає що розчісувати. Щодо цуценяти, то мати даного соби є мітір"ю і мого Аслана, тато його з імпортований з Польші, по екстер"єру на всіх виставках (як КСУ так і ФМСУ) бере відмінно, займає призові місця. ає один робочий диплом 3-го ступеню природна нора лисиця. Оскільки вже має потомство, думаю його частіше будемо бачити на випробовуваннях та змаганнях.  Доречі, 05.09. та 06.09.2009р. у м.Сокаль Львівської області мають бути випробовування по лисиці на "П"ешці та "8" вісімці. Хочемо до цього часу добитися через Київ іншого статусу, щоб це були змагання. Якщо будуть змагання то буде більше 60 собак приймати участь.

0

33

По поводу дипломов собаки - там ничего не видно : сколько баллов за что,но в общем хорошо.
А по поводу змагань - молодцы! Удачи!

0

34

Доброго дня , шановні колеги-вельшатники , Ruzzi, та Remer! Нарешті , Remer
, я добрався сюди. А то після виставки в Вол.-Волинському положив твою візитку , і чесно кажучи , трохи забув за неї. Тим більше , був у відпуску 2 тижні , їздив в Крим , в Одесу , так що , не до цього трохи було. А тепер от , згадав , знайшов візитку , зайшов сюди :cool: ... Так що , приймайте нового вельшатника! Щоб цей форум не був тільки для вас двох... :crazyfun:  :playful: .Щоб було зрозуміліше для Ruzzi, я власник вельша Басара , який зайняв 1 місце в ринзі у В-Волинському(ви запитували [b]Remerа/b]). Там ми познайомились.

0

35

Здравствуйте.
Очень приятно. Проходите,располагайтесь.
У меня есть предложение. Давайте ездить по выставкам вместе. Ну,чтоб привлечь интерес к нашей породе. Вот у нас будет выставка в Одессе ,говорят ,1ноября. Я все точно узнаю  и можно будет позвать Николаевцев. Будет и здоровая конкуренция, и привлечем интерес к породе, и перезнакомимся. Как Вам мое предложение? Если поддерживаете, маякните,я буду узнавать.

0

36

Ну , почну з того , що мені особливо приємно , що ви , Ruzzi , з Одеси. Цьому місту я віддав 6 найкращих років свого життя :D . Я там вчився. В Ломоносовском , на Канатной 116. Потім привіз жінку з цих країв , з Арцизького району. Так що , в Одесі я тепер часто буваю , бо їжджу до тещі , і в самій Одесі живе сестра дружини. Так що , я навіть 3 дні назад там був :cool:. А ще , будучи студентом , познайомився з прекрасною людиною , Сіліною Оленою Генадієвною. Вона тоді  , прибл. 10 років тому була головою клубу "Норные" , а зараз я чув , що вона голова обласного відділення ФМСУ. Так що , якщо у вас є норні собаки , то ви повинні її знати. Саме завдяки їй я познайомився з норними , бо вона дозволяла мені бути присутньому на засіданнях , на змаганнях , випробуваннях дозволяла знаходитись біля неї на норі. За це я їй дуже вдячний. І хотів би , щоб ви при можливості передали їй привіт . Хоча , вона напевно мене не пам"ятає.
Тепер ви розумієте , що я двома руками "ЗА" , і зроблю все можливе , щоб приїхати на виставку, побачитись з Сіліною , познайомитись з Вами , побачити інших собак. Але , на жаль , самі розумієте , є море причин , які від нас не залежать, які можуть перешкодити цьому. Це і робота , і сім"я ... Так що , нічого поки що не можу обіцяти. :'(  Але ідея гарна... Не знаю , як на рахунок виставки , а от на змагання я б поїхав з задоволенням. Бо вищу оцінку в своїй віковій групі Басар вже отримав(йому 24 серпня буде тільки рік) , так що , їхати в Одесу на виставку спеціально нема сенсу... А от по випробуваннях і змаганнях вже треба починати їздити , бо на притравках показує непогані задатки :cool:
http://www.youtube.com/watch?v=sSv9Wy1pyGE

0

37

Це на відео йому перший раз дали контакт зі звіром. І зразу хватка по місцю. Правда , не точно за горло , а за щоку-вухо. А от на наступній притравці він вже взяв чисто по місцю , за горло . Чуть не задушив лисицю. До того ж , лисиця була не домашня , як перший раз , а відловлена в природі.

0

38

Тільки з нори... Получив трохи по писку :D

0

39

Ось
http://i060.radikal.ru/0908/26/130dda206b4b.jpg

0

40

Ще одна причина , чому я хочу поїхати десь на випробування , це тому , що треба змінити обстановку. Бо місць для притравки у нас нема. Оце тільки є один фанат-норник , який тримає ягдів , і має свою примітивну нору , і лисиць. Так мій парніша вже звик , заходить в нору , доходить до лиса , і лежить жде , поки піднімуть шибер , щоб взяти. Не хоче вже обгавкувати... Вважає , що це даремна трата часу. Рветься зразу в бій. Як сказав власник нори - "костолом" :D

0

41

Здравствуйте
Силину очень хорошо знаю. Общаюсь с ней и в ее клубе состоит моя ягда Чара.
А по поводу выставки получается,что у всех все есть,а породу продвигать? Одно дело,когда одна собака в ринге и совсем другое,когда много! Поэтому я считаю,что собраться и показать своих собак не пустая трата времени. Ну и в третьих , вязаться потом надо ж с кем-то! Вам разве не хочется увидеть дам?
Работает ваш собак! Хорошо! На какие испытания я поеду - не знаю. У меня собака еще сырая. Она еще толком и не пришла в себя после такого стресса,поэтому нагружать ее сильно не хочу. Придет время и моя ягда ей покажет,как надо работать!

0

42

Согласно плана ФОСУ на 2009 год, Кировоградским клубом охотничьего собаководства проводятся состязания охотничьих собак норных пород.
Место проведение: база клуба «Степовое Побужье» село Маловарваровка Николаевская обл. (17 км. от Николаева в сторону Одессы, слева от трассы).
Первые  05.09.09. проводятся лично-командные состязания – два пуска по лисе в норе «П»-ке. Для участия в состязаниях необходимо на команду или на 4-ре личника, иметь зрелую лису в которой не менее 3-х клыков. Стоимость участия – 150 грн. за два пуска.
Лучшая по работе собака получит титул Чемпиона (Победителя) состязаний!
Вторые  06.09.09. проводятся лично-командные состязания – два пуска по барсуку в норе «П»-ке. Для участия в состязаниях необходимо на команду и личников до 6-ти собак, иметь зрелого барсука в которого не менее 3-х клыков. Стоимость участия – 150 грн. за два пуска.
Лучшая по работе собака получит титул Чемпиона (Победителя) состязаний!
Судейский состав из г. Николаев.
Запись на состязания предварительная (до 31.08.09) и ограничена до 50-ти собак на каждые состязания!
Заявки принимаются:
- в г.Кировоград на эл. адрес jagduniversal.ua@gmail.com или по телефону 8-067-5203374, Демьяненко Анатолий Иванович
- в г. Одесса на эл. адрес budulay.ua@mail.ru или по телефону 8-096-2135809, Дементий Анатолий Федорович.
- в г. Николаев по телефону дом. 682183, моб. 8-0994665934 Моспаненко Александр Николаевич.

0

43

Это для тех,у кого дипломы есть.
Меня зовут в команду с ягдой,но мы повязались. Не можем мы. А с малой еще дипломов нет. Вот вроде бы там же будут испытания. Щас узнаю когда. Отпишусь.

0

44

Ну , в Миколаївську область ми точно не поїдемо... Я тільки 3 дні тому приїхав з цих країв. Був у відпуску. Їхав на Крим тудою. Намотав 3000 км. Трохи далекувато. А от Remer там щось згадував про випробування 5-6 вересня в Сокалі. От туди б ми поїхали... Нам близько , бо ми в Луцьку , на Волині.
Слухай , Ruzzi , а у тебе ця собачка , що було оголошення про неї на одному з сайтів? Що у Києві була в притулку? Я читав , бачив фото... Шкода мені її було дуже. Це ти її забрала?

0

45

Да. Это я забрала.

А у Вас дипломы уже есть?
Еще будут испытания у нас в Одессе 12 сентября. Лиса - 8ка и Пшка, Барсук - норный,вальерный, Кабан.

0

46

Добрий день Ruzzi! Вибачаюсь , що не відповідав довго , просто я "живу" в форумі на іншому сайті , і сюди просто руки не доходять :blush: .
Те , що собачку забрали , це дуже благородний поступок. Хвала Вам!!! Сьогодні це рідко побачиш. Як правило , всі тільки співчувають , і жаліють , замість того , щоб просто взяти ту бідну тваринку , і врятувати.

Дипломів у нас ще нема. Нам тільки 24 серпня був 1 рік. По-перше , наскільки я знаю , вельші набагато пізніше починають працювати , ніж ягди. Мій , наприклад , в 7-8 міс навіть на кота не звертав уваги. А я колись бачив в Одесі на норі , як 5-ти міс. сучка ягда брала лиса по-місцю , якого не міг взяти навіть фокс з Д2. По-друге , у нас в області нема нормальної нори , і ніякі випробування не проводяться. Тому ми і чекаємо з нетерпінням , коли хтось з наших сусідів буде проводити . А їхати в Одесу з собакою без дипломів , не провіреною , ще не хочеться. Випробування будуть проходити на норі в Великодолинському , на стрілковому стенді? Сіліна проводить?

0

47

Здравствуйте.
Нет . Мероприятие будет проводиться в Марьяновке в частных угодьях. На сайте у Силиной Вы сможете посмотреть и нору ,и Лену, и меня с моей ягдой. (МЫ ЛПП в этом году на выставке)
wwwfmsu.odessa.ua
Проводить именно эти испытания будет не Лена. Но Лена часто тоже проводит интересные испытания и на сайте Украинских охотников это не раз было видно. Наши ребята очень любят делать фото и многое коментировать.

0

48

Ремер, Вы куда исчезли?
Едем в Маловарваровку или как?

0

49

Поздравляем нашего Рому! Его вельш чуть не стал полевым Чемпионом в Николаеве! Собрались одни ягды узнать кто из них лучший. А тут вишь,вельш со Львова, у народа челюсти -то и отвисли,когда Аслана работу увидели. Так приятно было!
Так,что,Ромка, поздравляю тебя от чистого сердца!!!!!!!!! Ты уехал,а народ еще долго говорил о Вас.
Два первых диплома,да еще с такими оценками! Браво!
Моя ягда сработала на два вторых диплома,но с высокими оценками,т.к. работала на размен и выгон лисы четко и чисто,если бы мой муж руки куда не надо не совал все было бы нормально,даже судьи потом подходили и говорили,что он помешал. Ну,я довольна. Учитывая,что она беременна половина срока и два диплома и так хорошо работала!
Вельша работала на второй день по страусу. Хорошо отдавала голос,страус же офигел от такой наглости и кааак шарахнет по сетке крыльями,я от испуга чуть заикой не осталась! Так что диплом по страусу у нас в кармане.

0

50

Так , я чув. В неділю  в м. Сокаль проходили Львівські обласні випробування , де ми з Басаром брали участь. І там товариш Роми , пан Ігор сказав мені , що Аслан показав себе на висоті. Якщо не помиляюсь , він був 8 з 56 собак. Це супер результат. Я через Ігоря по телефону теж привітав Романа від щирого серця. І тут ще раз вітаю. :cool:  І вас також вітаю!!! :cool: Ви там насолоджувались роботою Аслана , а ми у Сокалі насолоджувались роботою мамки Аслана , Досі. Супер собачка. Аплодували всі , коли вона працювала перед вікном в оглядовому котлі. І мій Басар не підкачав. Ми тепер маєм вже теж дипломи... Перші в житті. На "8" він отримав Д3. І то , суддя сказав , що по старих правилах він мав би Д2. А по нових треба більше кругів намотати , а він зразу "взяв" лиса. :crazy:  Але це ж не вина собаки , що лис не ходив. А на "П" він один з молодих собак заробив Д2. Це при тому , що деякі ягди взагалі не йшли в нору , деякі тільки обгавкували на місці. І то , Д2 тому що взяв "пасть в пасть". А так , мав би Д1. Короче , вельші "жгут" :cool:  Я дуже задоволений! Для перших дипломів це непогано. Пізніше викладу тут пару фото.

0

51

Молодцы! Я вас тоже поздравляю! Приятно,когда собаки нас так радуют!

0

52

Доброго дня! Лишень сьогодня відійшов більщ менш від моря, змагань у Миколаєві. Вчора у неділю їздили до пана Олега у м.Сокаль хотів притравити своїх сук, Сіверську Цильду та Діну. Одне розчарування чесно кажучи, лишень за підтримки Аслана, коли він за вкліткою почав гавкати то і Цильда теж почала обгавкувати. У нору того разу Цильда не пішла. Приємно всі були вражені, і в той же час у рохзпачі, оскільки не взяли відеокамеру чи фотоапарат, від того як працювали чотиримісячні вельши п.Олега - Бойок та Ярік, по "П"ешці. З прохлодом до 3-тього котла з обгавкуванням і взяттям за вухо чи по місцю. Лисиці перед тим завязали пасть, та і в два рази вона більща була за них. В ці хвилини всі присутні зрозуміли, що краще ягдів можуть бути лише вельші. Навіть п. Ігор визнав якби не трімінг вельшів то ... ???? Зараз готуємось на змагання до Києва, можливо і я поїду, якщо не передумають мене взяти, попередньо мене запрошували у команду від Львівської області. Ось такі то у нас діла. Зараз сиджу  і думаю що робити з своїми суками, бо попередньо і в нору залазили і на лиса цильда кидалась і брала щипками. Приємно. що у нас зявився активний ще один активний користувач, бо тих хто лишень заходить і читає є багато. Хімік казали що хтось там обіцявся відео та фото з випробувань по сокалю дати, і разом з тим щиро вітаю тебе з першими дипломами Басара. коли були вельші то ягд ще не родився.. Коли вельші працювали як п"явки то ягдів виводили з 4-рьох песиків - фоксів. Так коли є успіхи у вельшатників я дуже радий, тому що не пропадає порода, яка вже почала останнім часом переходити в  клас декоративних. Я думаю ми ще покажемо себе, і команда з велшів буде у всіх на слуху. І на тім, і всьо, закінчую сувою писанину бо йду робити захисну повязку Аслану на лапу до змагань. Приємно було зайти на форум, з 17.09. на роботі там у обідніх перервах більше поспілкуємося. До побачення. Київські змагання відбудуться 3 жовтня а тернопільські міжобласні 19 жовтня приєднуйтесь до поїздки туди, я туди їду.

Отредактировано Remer (2009-09-14 19:47:50)

0

53

Поздравляю!
А те щенки вельша - кобели? Может просто суки позже работать начнут.....
Не обманывай себя. Вельши не лучше ягдов,они другие. Совсем другие! Моя вельша готова отгрызть руку любому человеку,кто полезет в зубы, а ягда дает посмотреть всем. Дома она щимит ягду,а на улице одна боится даже щенков. Если честно у меня тоже небольшое разочарование,но а с другой стороны не всем же занимать призовые места.

0

54

Так кобельки. Щодо призових місць повністю з тобою погоджуюсь. але до призових потрібно наполегливо йти і над тим працювати. Зуби доречі теж потрібно вчити показувати, я інколи забуваю про це і надолужує лишень перед виставками, що дуже погано бо інколи може бути прокол. Зовсім забув з двох лисів вирішив одного віддати в сокаль - лисуна Рудіка, а лисичку Чічу залишу собі, планую з неї зробити другу Машку, на руки йде до мене, не кусає та і запаху від неї поменше.

0

55

Привіт Руззі та Хімік! Накінець вийшов на роботу та є можливість написати. Насамперед хотів би попросити Хіміка, щоб вказав де будуть і коили випробовування по "П"ешці. Дехто з наших хотів би приїхати до вас. Разом з тим просив би взнати чи немає хто на продаж єнотів, дуже потрібно, бо мої сучки щось мені не подобаються (їхня робота по роботі по лисиці). Руззі якщо можеш маякни мені на телефон, моя мобілка втопилась а разом з нею і твій номер телефону. Тебе Руззі просив би, якщо теж будете їхати на республіканські змагання на Київ  чи немає хто лиса продати та зновуж таки єнотів.

0

56

Привіт , Роман! Ще раз вітаю тебе з досягненнями! Звіт про сокальські випробування обов"язково викладу. Бо вдома не маю інтернету , так що , на роботі не дуже то і займешся цим.

На рахунок волинських випробувань  ,то мали бути в цю суботу. Але спочатку , в минулу п"ятницю наш Дрокін мав поїхати , подивитися нору. Я вже два дні не можу до нього додзвонитися. Як тільки щось взнаю , одразу наберу тебе на моб.

0

57

Ruzzi написал(а):

Поздравляю!
А те щенки вельша - кобели? Может просто суки позже работать начнут.....
Не обманывай себя. Вельши не лучше ягдов,они другие. Совсем другие! Моя вельша готова отгрызть руку любому человеку,кто полезет в зубы, а ягда дает посмотреть всем. Дома она щимит ягду,а на улице одна боится даже щенков. Если честно у меня тоже небольшое разочарование,но а с другой стороны не всем же занимать призовые места.

Ruzzi , не згоден з тобою повністю. Не можна  судити по одній  собачці про всю породу. Ти не забувай , що твоя вельша взята з притулку. Ти не знаєш(або не все знаєш) , що твоя собачка пережила до того , як потрапила до тебе. Та й напевно , що родословну до 4-го коліна в притулку тобі теж не дали , тобто , ти не знаєш , хто в неї предки. Якщо я помиляюсь , то поправ мене. Тобто , можливо вона не показує зуби , бо боїться насильства , на вулиці боїться щенят , бо має вроджену "трусливость". Все може бути. Якщо я маю спанієля , якого купив без документів , і бачу , що він дурний , як валянок , і без нюху , то це ж не значить , що собаки цієї породи всі дурні , і не мають нюху. Мій вельш , наприклад , дає дивитись зуби всім. Може , звичайно ,  спробувати відвернути морду , але щоб вкусити... В той же час , я бачив на виставці , що майже всі ягди огризаються , а один чуть не покусав суддю , і господаря свого , а так і не дав подивитись зуби. Одиниці спокійно показують. І то , це ті , з ким господарі ДУЖЕ ДОБРЕ позаймалися. А я свого вельша і не вчив , і не сварив. Або ще для прикладу... Вчора ввечері мій Басар умудрився якось пролізти в заборі , і задушити чийогось кота. Це вже не перший раз... Та що я помітив... Він все приносить додому... І котів уже було декілька , і кури сусідські , і от вчора знову кіт... Спочатку я думав , що він як і всі тер"єри , просто душить все живе , що може задушити... Та вчора я зрозумів... Він не просто душить - він полює для мене... Він міг би просто десь зловити , задушити , і кинути. Або розірвати , чи просто з"їсти , як це робив ягд одного мого знайомого , до-речі , собака з відмінними робочими якостями , і дипломами. Міг би , якби він це робив просто заради задоволення. Бо була ніч , я не бачив , ні як він втік , ні як повернувся. Зрозуміло , що знайти , зловити , задушити , мисливського собаку змушує мисливський інстинкт. А що ж змушує його нести це в зубах до хазяїна? Це при тому , що він прекрасно знає , що за це буде наказаний. І все одно , принесе задушеного , положить за декілька метрів від мене , а сам лягає на живіт , і повзе до мене , з винуватим поглядом , або відразу намагається прошмигнути в вольєр , і заховатися в буді... Я його цьому не вчив... Я вважаю , що на це здатна тільки собака , предки якої століттями жили поруч з людиною , і які були перш за все помічниками , компаньйонами , друзями. А що таке ягд? Це просто робоча собака , робот. Не ображайся , Ruzzi , але це моя думка. Я ніколи не мав ягдів , але багато моїх знайомих їх мають , до того ж я вже багато бачив по виставках , змаганнях. Я не кажу , що ягди всі такі. Так , є вже собаки , які і піддаються досить добре дрессурі , і врівноважені. Але порівняй , скільки процентів таких собак на таку велику кількість , як є сьогодні їх.

0

58

Рома , випробування будуть в суботу , десь приблизно на 9.00. Матросов казав , що якщо хлопці хочуть привезти "костоломів" , то нехай їдуть з своїми лисами. А якщо собачки молоді , або беруть без хваток , чи щипками , то можуть і так приїжджати. Бо у нас своїх молодих собак багато , а лисиць всього дві. Вартість прибл. 60 грн. Їхати до Ковеля , А ТАМ УЖЕ БУДЕТЕ ДЗВОНИТИ. Бо там ще село десь за 10км , і добратись туди трохи тяжко , довго розказувати дорогу. 80973716339 - Матросов Володя , власник нори.

0

59

Дякую за привітання. 20.09.2009 року в м.сокаль проводили притравку собак. Маю маленьке досягнення, на 8-ці Цильда пройшла перше коло до переходу і обгавкала за крапчатим шибером лисицю. З Асланом відшліфовували миттєвий вхід в нору, думаю якщо поїдемо до Києва, пори таій індентичній роботі без дипламів не залишимось.
Рацпропозиція - давайте організовуємо команду (з 4-х собак + лисиця) і їдемо на республіканські змагання до Києва (з 1-го по 4-те жовтня).

0

60

Привіт! Вітаю Цильду з "прогресом"! :cool: На наших волинських випробуваннях на "пешці" мій Баська заробив Д3 по лису , і Д3 по борсуку. Роботою по лису я не задоволений , бо був розмін , а не хватка по місцю. Не знаю , що вплинуло , чого він не взяв? Може виною є нора , де залізні кришки , що тарабанять  по голові собаки , може те , що я не відтримінгував собаку , і він перегрівся , бо спека була... А може і те , і друге... Суддя сказав , що собака повинен або взяти лиса в тупіку , або розминутися , і вийти слідом за лисом. А оскільки вони розминулися , а він не вийшов за лисом , то тільки Д3. тільки я не зрозумів , якщо б розминулись , і пес вийшов слідом , то що , теж був би Д1? Рома , ти більше орієнтуєшся , поясни. Тому що , якщо так , то коли після виходу лис вискочив , і втік(дивитись відео :canthearyou: ), всі наблюдали за цією картиною , і я в тому числі , тому теж не бачив , вийшов мій пес , чи ні , тому з суддею не спорив. Але мій брат знімав це на відео , де видно , що собака вийшов , але вернувся в нору , і тому ніхто не побачив.
А по борсуку роботою задоволений. По-перше , з 14 собак пустити наважились тільки 4 , 3 ягди , і я. Причому , 1 ягд вже має декілька Д1 ПО ЦЬОМУ ЗВІРУ , двоє інших дипломів не мали , але по мордах видно , що з цим звіром вони вже знайомі. До того ж , борсук був серйозний. По ньому перед цим випробовували лайок в вольєрі , то він навіть їм добрих пілюлєй дав. Тому я був задоволений роботою Басара. Він обгавкав його , спробував вступити в контакт , получив по морді , погавкав , вийшов , знов вернувся , знов погавкав , вже без контакту , і я його забрав. Головне те , що він не лізе на рожон. Мені такого собаку і треба на полюванні.
А на рахунок Києва , то  я , на жаль , взагалі  не їду... І з роботою не виходить , і старші норники радять поки що зупинитись. Кажуть , що для свого віку він усю "програму мінімум " виконав. Може хіба в Тернопіль поїду.

http://www.youtube.com/watch?v=8Fj8ElrBwdY

0

Вы здесь » Тер'єри України Західної » Вельштер'єр » Вельштерьер - что за птица?