http://sb.uploads.ru/t/igDw9.jpg

Львівський обласний осередок ФМСУ
Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у Львівській обласній виставці мисливських собак всіх порід, яка відбудеться 01 червня 2014 року в м. Львові вул. Пимоненка, 15.
     Чемпіонат – відкритий, згідно таблиці мінімальних вимог.
     Запис та реєстрація для участі у виставці попередній з оплатою:
до 30.05.2014р. – 100грн. за одну собаку
     01.06.2014р.(в день виставки) – 150грн. за одну собаку

Кошти перераховувати
1. Банк отримувач: ПАТ КБ «Надра» м. Київ, Центр
2. МФО: 380764
3. Отримувач: Львівський обласний осередок ФМСУ
4. ЄДРПОУ отримувача: 33073463
5. Розрахунковий рахунок (отримувача): 26005252344001
6. Призначення платежу: Добровільний внесок за участь у Львівській міжобласні виставці
7. Адреса та назва платника: Адреса, мобільний телефон, П.І.Б. для фізичних осіб, назва для юридичних осіб

До виставки допускаються собаки у віці від 9місяців до 10 років включно, з обов’язковою прививкою від сказу та з наступними документами виданими ФМСУ, КСУ і УТМР (виданими до 01.03.2009р):
молодша вікова група:  родоводи або довідками про походження.
середня та старша вікові групи: з родоводами, а собаки які мають польові дипломи і оцінку екстер’єру повинні бути занесені в УПКМС для отримання племінного класу.
Для запису на виставку необхідно надіслати до 30.05.2014р. ксерокопію інформації (довідку про походження мисливської собаки або родовіду, дипломи за робочі якості, а для класу «Еліта»: довідки про походження або родовід на нащадків, робочі дипломи в одиночку по основному виду дичини та оцінку екстер’єру нащадків) та копію чеку про сплату добровільного внеску на адресу м. Львів 79000 вул. Коперника,27  Товариство військових мисливців Західного регіону (Рогоцькому Я.А.)

Початок роботи виставки з 8:00
Відкриття виставки  10:00

Контактні телефони:
Голова осередку Рогоцький Я.А.      067-912-62-36
Кінолог Дзюба В.І.                             096-514-50-66

З повагою,
Голова Львівського ОО ФМСУ                                                   Рогоцький Я.А.