Як на мене , то перший блін у організаторів не вийшов комом , як завжди прийнято вважати. Нори вийшли відмінні - під накриттям , в любу погоду , і пору року можна проводити змагання , випробування , притравки... Рогоцький залишився задоволений... Були у нього якісь питання невеличкі до "П"-шки , але по ходу все владналось. Доїзд гарний. Та й атмосферу хлопці зуміли створити дуже здорову , і позитивну. B) Ми , волиняки , по-доброму заздрили львів"якам-норникам. Ми про таке можемо тільки мріяти...
Нора "вісімка"... Знайомимося...
Нора "П"-шка...
Колька намагається пояснити Максу , що від нього хочуть...
Гарний кобельок-таксюк. Має , зі слів власника , диплом по кров"яному сліду. Заробив тоді Д3 на "П"-шці. На вісімці без диплома. Зарання прошу вибачення , якщо десь помилюся. Хто читає , і помітить , виправляйте... Ображатись не буду. :laugh: По-моєму , кобелька Ріккі звати. Має гарну голову , як на мене...
І голос... :laugh:
http://www.youtube.com/watch?v=s7aJQtr40rY
Таке собі , гарне "сімейне фото". :laugh:
Кобельок жорсткошерстної такси з гордим іменем Барон Дуже гарно , як положено для такси , з гарним голосом на вісімці відгавкав на лиса в котлі необхідний час. Але не пам"ятаю , чи дали йому за це диплома , бо мені здається , що п. Рогоцький казав , що не було контакту зі звіром. На пешці при пробному пуску пішов в нору , а при заліковому відмовився ... Значить на це була якась причина . Мені особисто показалося , що він злякався "дядька з палкою". Нормастер якось так махнув рукою , в якій був рогачик , що собака так підозріло глянула на нього... Такси ... Як на мене , то ці собаки дуже розумні ...
Ми з Басаром перед початком змагань намагаємося "тримати себе в руках" :laugh:
"Построєніє". Крайній зліва - пан Ігор з Червонограда , один з організаторів. Має чудових ягдів з відмінними робочими якостями , і "послушанієм" . Крайній справа - теж один з організаторів , пан Олег(знову ж таки , якшо шо , не ображайтеся за неточності) Власник вельша Досі , до-речі , мамки того вельша , що Ост фоткав на виставці, якого я трохи розкритикував , і з яким ми були разом в рингу в Володимирі-Волинському. :laugh:
Гордий волинський кореспондент на допиті ... До стінки ставили , але я їм нічого не розказав. :silly:
Лис Петрик іде на роботу... :dry: От що то значить , організатори постаралися до відкриття - навіть лис незвичний , чорно-бурий. :silly: B)
Готуємося до старту... Я роздівся , бо чогось жарко було. Хоча на вулиці було досить прохолодно. :silly:
"Ну , родной , не подведи..." :dry:
Після першого пуску... "Радной" не підвів B) ... Д3 уже майже в нас в кармані :dry:
Не обійшлося без крові. Хоча для першого разу маленька царапина на губі , це все одно , що "пыль для летчика" :laugh:
Вельштер"єр Дося з Сокаля. Якщо не помиляюсь , собачка , зі слів власниці - польовий чемпіон , власниця дипломів 1 ступеню. Працює з хваткою тільки по місцю. Її синок Аслан . До-речі , я так зрозумів , що на той момент у власника вдома ще було двоє щенят від неї .
В бій ідуть такси...
Ягд Чак з Тернополя. Рослий , крепкий кобель , з відмінними робочими якостями , і чудовою психікою. Дав добрих "пілюлєй" Петрику , хоча лис теж не промах , боєц. Я був вражений спокійною вдачею собаки. Перед входом в нору , після того як вийняли - жодного звуку , не було отого ягдівського нервового вищання , скавчання B) ...
В обід навариста уха з линка і по 50грам... Супер B) ... Зараз згадую - і слинька тече :silly: А я знов був за кермом. Але гріх було "всухом"ятку" їсти таке блюдо. І тому я не втримався , і теж дьорнув грам 30. :woohoo: :silly:
Після обіду була пешка...
Ми після виступу... Трохи більше получили по писку , ніж на вісімці. Якщо я не помиляюсь , перед нами десь п"ять собак(такси , і ягди)нічого не могли зробити тому лису , тільки обгавкували , хоча це був молодий лис , не Петрик. А Басар таки взяв його , шкода що "пасть в пасть"... А так був би Д1. Ну , нічого перший диплом на пешці Д2 - тоже непогано. Я взагалі переживав , що він цей спуск 90 градусів(див. фото нори) не зможе пройти. Бо він у мене хлопець рослий , рост на грані - 40см в холці. До-речі , Чак теж приблизно такого росту як мій Басар , має високі робочі дипломи , а цей спуск не зміг пройти. Я не злорадствую , просто наводжу приклад , що вельші теж не поступаються злобністю , і бажанням до перемоги :woohoo:. До того ж , Басар мій взагалі ніколи не бачив нори з перепадами. Та , в якій ми притравлювались всього два рази в житті , була тільки з поворотами , без перепадів. Тому мені ще приємніше в два рази , що мій хлопчик мене не підвів(дозволю собі трохи похвалити нас обох ) , бо нанервувався я дійсно дуже.
Трохи "розкрасив" нас лис :woohoo: ...
Крупним планом :dry: ... Сказала моя дружина:" Був просто убійца , а тепер буде діпломірований убійца". :dry:
Приймаємо поздоровлення від п.Рогоцького... І глядачів
Пан Олег теж приймає заслужені привітання , і як організатор , і як власник чудового вельша Досі B)
Петрик після ванної думає напевно:"Пацани , як ви мене вже за..." :woohoo:
Ну , і наостанок - заслужені кров"ю Басара , і нервами власника дипломи :woohoo: