У мене Ягдтер*єр........трішки себе переріс............
Ніби робочий......все було нормально.......але почав боятись вистрілів і став якимось зашуганим......!!!!
Що з ним таке????
Потрібна порада.......
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться12009-10-20 00:05:22
Поделиться22009-10-25 12:36:13
Доброго дня ВоВа! ну насамперед щоб дати більш вичерпну пораду щодо того як поправити ситуацію щоб пес не боявся вистрілів потрібно б було вказати вік собаки. Щоб я особисто міе Вам порадити, це те що я все ж таки думаю що ситуація поправима. Для цьог опотрібно час та зусилля і терпіння. В свій час я займався західносибірськими лайками і мені зіпсували суку на киставці, так. перед початком не попередивши зробили шоу з стрільб, стріляли з 45 ммм гармат, як результат пе який був необстріляний теж почав боятись вистрілу. що я, і як робив щоб вона переборола даний бар"єр. Насамперед я придбав собі стартовий пістолет на жевеле , оскільки це значно дешевше ніж стріляти з рушниці, і на перших порах звук менш шумний, з допомогою товариша, він відходив на метрів 50-ть і робив постріли з пістолета, а я в цей час кормив собаку, щоб було більш дієвіше краще щоб пес був проголодавшийся, при цьому дивитися на реакцію останнього, коли пес їв лунали постріли. Дивитися на його реакцію, при малійшому реагуванні, хвіст під себе, відмова від їжі і т.д., припиняти стрільбу. в подальшому гуляв з кобелем, який був обстріляний і не боявся пострілу. З часо дійшов до того, що кормив з руки, а з іншої руки робив пострілт, на це все у мене пішло, якщо не помиляюсь до півроку, але кропітка робота дала свій результат, головне не спішити, і уважно дивитися за поведінкою свого собаки. Якщо ваш ягд притравлений по лисиці то це йще легше, бо під час полювання на лисицю і взяття по місцю як результат можнаробити теж декілька пострілів. А взагалі якщо ви львівський то можна зустрітись чим зможу допоможу, щодо обсрілювання собаки.
Поделиться32009-12-12 15:24:21
Після чого ваш ягд почав боятися пострілів?
Чи був поранений , чи просто налякався?
Правильну методику Remer рекомендує