Підкажітть в кого купити собачку і яку вибрати, а також приблизні ціни, хочу фокса або вельша
хочу купити собачку
Сообщений 1 страница 8 из 8
Поделиться22011-02-19 22:26:37
Доброго дня! Щоб допомогти Вам у виборі та покупці насамперед дайте відповідь на наступні запитання:
1. Для якої цілі хочете придбати щеня.
2. Скільки часу плануєте займатись зі щеням у день, місце утримання.
3. На яку ціну розраховуєте.
4. Місце проживання (територіально).
5. Чи маєте досвід в утриманні собаки, чи вже тримали.
6. Якого віку собаку хочете придбати.
Ціна що фокса що вельша, від 200 до 500 евро.
Поделиться32011-02-20 17:44:32
досвід утримання собак маю. Зараз в мене 9-ти річна німецька вівчарка з відміним родоводам, утримання вольєрне. Проживаю в приватному будинку в м. Львові, собака буде жити в будинку. Цуцення має бути 2-3 місячне. щоб звикло до дітей.
Хочу спробувати себе в мисливстві, багато товаришів мисливців.
Отредактировано ded (2011-02-20 22:41:29)
Поделиться42011-02-20 17:47:43
Взагаліто мені чомусь більше імпонує ж-ш фокс дружині вельш. Хотілось щоб і робочі якості і екстерьєр
Поделиться52011-02-21 00:17:49
Доброго дня! Щоб не займатись зайвою писаниною, оскільки теж львівянин, будете мати час та бажання можете зателефонувати та під'їхати в Рясне-2 (вул. Величковського) наживо переговорити та заодно подивитись на собак. (067-7640373 або 066-2984584 Роман Михайлович).
Щодо фокса ж.ш., то бачив неодноразово на змаганнях лише одного (кобеля), який по робочих та ексте'єрних якостях складав конкуренцію іншим норовим собакам.
Зрештою тут на форумі багато розписано про собак в тому числі і моїх.
На даний час можливо одну з сучин міг би продати (одна 300 евро інша 400), але точно можу сказати лише через місяць (вони 14.02.2011 р.н.), оскільки на сьогодні вже всі зарезервовані, просто більшість хотіли кобельків, тому якщо відмовляться від однієї сучини то зможу віддати. Хороші цікаві крові, від робочих батьків.
18-20 березня 2011 року в с. Опільсько, Сокальський район Львівської області відбудеться Регіональний чемпіонат норних собак по лисиці в штучних норах "8" і "МН", тас наглядно вживу можна буде побачити роботу того чи іншого собаки, без словесних прикрас, заодно і визначитись у виборі. Телефонуйте зі Львова буде їхати досить багато людей.
Якщо це Ви на світлині то десь ми вже з Вами перетинались.
Поделиться62011-02-21 12:59:35
Дякую, що відписали, на світлині я. Ціна трохи кусається, але хочеш мати то плати, мене цікавить тільки дівчинка. На чемпіонат обовязково поїду. Ніколи не бачив в живу думаю буде цікаво. Щодо десь бачились можливо на левандівці або в Рясній -рускій німець тутешній, а може десь на виставках, колись ми виставлялись. Не дуже близько але знайомий з Андрієм Шийкою в нього два гладких фокса, здається його собак бачив на фото.
Отредактировано ded (2011-02-21 14:37:43)
Поделиться72011-02-21 15:53:20
З Андрієм Шийкою ми товаришуємо, нераз їздили на випробовування та змагання.
Якщо дійсно серйозні наміри в придбанні і подальшою роботою щодо натаски собаки, всесторонній розвиток мисливських якостей собаки звертайтесь, я думаю вирішимо дане питання і в ціновому плані в тому числі.
Поделиться82011-02-21 16:10:13
думаю на вихідних ми з вами зізвонимось домовимось про зустріч, ящо щось не зміниться